Mutfağım ŞahaneAyvaz Şef'le - 18 Mart 2020

Ödüllü şef Ayvaz Akbacak ve oyuncu Derya Şen’in sunumuyla ‘Ayvaz Şef İle Mutfağım Şahane’ sofraları şenlendirecek tariflerle Kanal 7 ekranlarında yerini alıyor.

Türkiye’nin en iyi şeflerinden Ayvaz Akbacak ve oyuncu Derya Şen ‘Ayvaz Şef İle Mutfağım Şahane’ ile evlere konuk oluyor. Sağlıklı yemek tarifleri, mutfaktaki işleri kolaylaştıracak pratik bilgiler, Türk ve dünya mutfağından seçkin örnekler ‘Ayvaz Şef İle Mutfağım Şahane’de yer alıyor. Ayvaz Şef, kendisine ödül getiren birbirinden lezzetli yemek tariflerini Kanal 7 izleyicisiyle paylaşıyor. Programda ayrıca her biri kendi alanında uzman isimler konuk edilerek evlilik, çocuk bakımı, sağlık ve hayatın içinden konularda bilinmesi gerekenlere yer veriliyor.

Ayvaz Şef, Türk ve dünya mutfaklarından tadanları kendisine hayran bırakan lezzetlerin izini sürüyor. Ayvaz Şef İle Mutfağım Şahane’de ayrıca eşler birlikte konuk olup yemek yarışması yapacak. Beyler yemek pişirirken eşleri ise jüri olup hazırlanan yemekleri değerlendirecek.

Sofraları şenlendirecek tarifler, sağlık dolu bilgiler ve hayat kolaylaştıran püf noktalarıyla ‘Ayvaz Şef İle Mutfağım Şahane’  Pazartesi’den Perşembe’ye 12.45’te canlı yayınla Kanal 7’de…

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet