Mutfağım ŞahaneAyvaz Şef'le - 30 Ocak 2020

Ödüllü şef Ayvaz Akbacak ve oyuncu Derya Şen’in sunumuyla ‘Ayvaz Şef İle Mutfağım Şahane’ sofraları şenlendirecek tariflerle Kanal 7 ekranlarında yerini alıyor. Programda bugün her yaştan insanın sorunu bel ağrılarıyla ilgili merak edilenler ekrana taşındı.

Türkiye’nin en iyi şeflerinden Ayvaz Akbacak ve oyuncu Derya Şen ‘Ayvaz Şef İle Mutfağım Şahane’ ile evlere konuk oluyor. Lezzetli yemek tarifleri ve hayatı kolaylaştıran püf noktalarının yanı sıra sağlıkla ilgili bilgilerin de konuşulduğu programda bu bölüm Fizyoterapist Zafer Aksungur ile yaşam kalitesini düşüren diz ve bel ağrılarıyla ilgili bilinmesi gerekenlere yer verildi. Aksungur, ‘Her yaştan insanın problemi bel ağrıları ile nasıl başa çıkarız? Her iki kişiden birinde görülen bel ağrısı fıtık belirtisi midir? Sabahları diz ağrılarıyla mı uyanıyorsunuz? Diz ağrıları için neler yapmalıyız? Omuz ve sırt ağrıları neden olur? Sürekli sırt ağrısının nedeni nedir?’ sorularını canlı yayında yanıtladı.

Programda ayrıca eklem ağrılarına iyi gelen ve kırıkları onarmaya yardımcı olan kelle paça çorbasının tarifi de izleyiciye aktarıldı.

Sofraları şenlendirecek tarifler, sağlık dolu bilgiler ve hayat kolaylaştıran püf noktalarıyla ‘Ayvaz Şef İle Mutfağım Şahane’ Pazartesi’den Perşembe’ye 12.45’te canlı yayınla Kanal 7’de… 


YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet