Dünyanın Tadı - Denizli | 21 Eylül 2019

Dünya lezzetleri, yöresel ve evrensel yemekler, yemek tarifleri, yörelerin tatlı ve yemekleri ile dolu bir program... Denizli bölümünde hem seyahat etmek hem de yöresel lezzetler tatmak isteyenler Yasin Esirgenç'in sunduğu Dünyanın Tadı tarihi mekanları, gezilecek yerleri ve yöresel yemekleri ekranlarınıza taşıdı.  

#DünyanınTadı #Denizli #Seyehat 

***

Dünya mutfaklarından farklı lezzetlerin ve yemek kültürlerinin ekrana taşındığı Dünyanın Tadı, Yasin Esirgenç’in sunumuyla izleyiciyle buluşuyor. İlginç yemek alışkanlıkları, birbirinden farklı lezzetler ve eşi benzeri görülmemiş yiyecekler Dünyanın Tadı’nda ekrana getiriliyor.

Yasin Esirgenç, Dünyanın Tadı programıyla ekrandaki yerini alıyor. Dünyanın seçkin mutfaklarından farklı yemeklerin, sofra adaplarının ve sokak lezzetlerinin tanıtıldığı Dünyanın Tadı eğlenceli görüntülerle evlere konuk oluyor. Yasin Esirgenç, dünyaca ünlü lezzetleri yerlerinde tadarken bu yemeklerin tariflerini ve yapım aşamalarını izleyicileri için öğreniyor. Oğlu Yakupcan’la birlikte güzel tatların izini süren Esirgenç, eğlenceli görüntülere ve eşsiz manzaralara da yer veriyor.

Soslu yemekler, deniz ürünleri, tatlılar, acılar… Dünya ülkelerinden en farklı lezzetler Yasin Esirgenç’in sunumuyla Cumartesi saat 15:15’te ‘’Dünyanın Tadı’’ programı ile Kanal 7’de…


YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet