Ali Rıza Temel İle Gönül Sohbetleri | 20 Eylül 2019

Ekranların başarılı ismi Muhsin Bay’ın sunumu ve İlahiyatçı-Yazar Ali Rıza Temel’in sohbetiyle izleyicisini doğru ve objektif bir şekilde bilgilendirmeyi hedefleyen ‘Gönül Sohbetleri’ İslamiyet’in gündelik sorunlara sunduğu çözüm önerilerini ekrana taşımaya devam ediyor. Programda bu bölüm İslam’da kadın konusu ele alındı.

Başarılı Sunucu Muhsin Bay ve İlahiyatçı-Yazar Ali Rıza Temel’in sunumuyla izleyicisiyle buluşan Gönül Sohbetleri, ‘Doğru bilgi, doğru inanç ve doğru amel’ sloganından yola çıkarak günlük yaşamın içindeki sorunlara değiniyor. İslamiyet’i doğru bir şekilde izleyicisine aktarmayı hedefleyen programda bu bölüm kadına yönelik suçların artması üzerine İslam’ın kadına verdiği değer ele alındı. Ali Rıza Temel ‘İslam’dan önce kadının toplumdaki konumu nasıldı? İslam’ın kadınlara verdiği değer nedir? Kur’an-ı Kerim kadınların önemi için ne mesajlar veriyor? Kadına yönelik şiddet ve cinayetlerin artmasının sebebi nedir?’ sorularını canlı yayında yanıtladı.

İslam’ı ayrıştırmadan, bölmeden objektif bir şekilde ekrana taşımayı amaçlayan Ali Rıza Temel, programda Allah’ın emirlerini, Hz. Muhammed’in öğütlerini, sahabelerin hayatlarından örnekleri canlı yayında ele alıyor.

Muhsin Bay’ın sunumu Ali Rıza Temel’in yorumlarıyla Gönül Sohbetleri her Cuma 23:30’da Kanal 7 ekranlarında… 


YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet