Başkent Kulisi - Cevdet Yılmaz - 2 Haziran 2019

Kanal 7 Ankara Temsilcisi Mehmet Acet'in hazırlayıp sunduğu Başkent Kulisi programının bu bölümdeki konuğu Cevdet Yılmaz oldu.

Başkent Kulisi gündemin önemli olaylarını siyasi isimlerle birlikte ele almaya devam ediyor. Kanal 7 Ankara Temsilcisi Mehmet Acet’in moderatörlüğünde ekrana gelen Başkent Kulisi siyasetin nabzını tutmaya devam ediyor. Türkiye’den ve dünyadan olaylar, liderlerin siyaset yarışları, parti başkanlarının arasındaki çekişmeler ve topluma etki eden gelişmeler kimi zaman milletvekilleri ve bakanlarla kimi zaman ise akademisyenlerle birlikte Başkent Kulisi’nde değerlendiriliyor.

‘Siyasetin başkentinde neler yaşanıyor? Türkiye ve diğer ülkeler arasındaki ilişkiler nasıl ilerliyor? Ülkede meydana gelen olayların perde arkasında neler var? Meclis gündeminde hangi konular öne çıkıyor?’ Mehmet Acet soracak birbirinden değerli siyasetçiler Kanal 7 ekranında cevaplayacak.

Siyasi gelişmelerin, toplumsal olayların ve ülkede olup bitenin masaya yatırıldığı Başkent Kulisi her Pazar Kanal 7 ekranlarında.


YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet