Gündüz Gece - Antalya - 6 Nisan 2019

Sevilen türkücü Kürşat’ın eğlenceli sunumuyla Anadolu’nun saklı kalmış güzelliklerini ekrana getiren Gündüz Gece izleyicisini gezdiriyor. Gündüz Gece, bu bölüm Akdeniz’in incisi Antalya’dan izleyici karşısına çıktı.

Anadolu’nun keşfedilmeyi bekleyen köşeleri Kürşat’ın neşe dolu sunumuyla Gündüz Gece’de izleyiciyle buluşuyor. Gündüz Gece bu bölüm Türkiye’nin gözde tatil merkezlerinden Antalya’dan evlere konuk oldu. Kürşat Antalya’da bu bölüm ilk olarak muz tarlasına gitti. Yerli muz hasadı yapan köylülerden muz yetiştirme hakkında bilgi alan Kürşat, keyifli görüntülere imza attı. Daha sonra Antalya’nın köylerine uzanan Gündüz Gece ekibi köylü teyzelerle birlikte sacın başına geçti. Sacda börek yapımına yardım eden Kürşat yorulan teyzelere türküleriyle eşlik etti. Kürşat’ın bir sonraki durağı Antalya’nın meşhur Delik Deniz’i oldu. Bir doğa harikası olan denizi gören Kürşat hayranlığını gizleyemedi.

Gündüz Gece ekibi son olarak beş bin yıldan bu yana korunan Yalan Dünya Mağarası’na gitti. Damla taşlarla bezeli mağaranın tarihini dinleyen Kürşat kulaklarına inanamadı.
Anadolu kültürünü gerçek tanıklarından dinlemek isteyenlerin buluştuğu ‘Gündüz Gece’ her Cumartesi 23:00’te Kanal 7’de…
YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet