Dr. Feridun Kunak Show - 11 Mart 2019

Kanal 7’nin sevilen sağlık programı Dr. Feridun Kunak Show izleyicisinin sağlığını yakından takip ediyor. Dr. Feridun Kunak Show’da bugün kansızlık hakkında merak edilenler ekrana taşındı.

Programda “Kansızlık neden olur? Kansızlık belirtileri nelerdir? Kansızlık nasıl tedavi edilir? Kansızlık nasıl geçer? Kansızlığa ne iyi gelir? Kan gruplarına göre beslenmek doğru mudur? Alyuvar nedir? Akyuvar nedir? Anemi nedir? Anemi nasıl tedavi edilir? Halsizlikle nasıl başa çıkılır?” soruları cevaplandı.

Dr. Feridun Kunak, içerisinde kara erik, kara üzüm, keçiboynuzu ve kına kına ağacının kabuğu olan kansızlığa iyi gelen ev yapımı şifalı sirke yapımını izleyiciye aktardı. Kunak, sirkeyi yirmi gün beklettikten sonra süzüp içilmesini tavsiye etti.

Serap Kunak ise içerisinde patates püresi, yumurta akı ve bal olan gıdı yok eden etkili maske yapımını izleyiciyle paylaştı. Kunak, maskeyi yirmi dakika yüzde beklettikten sonra ılık suyla yıkanmasını söyledi.

Sağlıktan güzelliğe hayat kurtaran pratik bilgilerle bezeli Dr. Feridun Kunak Show Pazartesi-Perşembe 09:25’te Kanal 7’de… 

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet