Dünyayı Geziyorum - Zanzibar 2 - 10 Mart 2019

Özlem Tunca’nın sunumuyla ekrana gelen Dünyayı Geziyorum dünyanın dört bir yanından ilginç görüntüleri izleyicisiyle buluşturuyor. Dünyayı Geziyorum bu bölüm Zanzibar’daki serüvenine kaldığı yerden devam etti.

Dünyayı karış karış gezerek ilginç yaşam tarzlarını, benzersiz manzaraları ve geçmişten bugüne taşınan tarihi eserleri görme fırsatı sunan Dünyayı Geziyorum yeni adreslerle ekranlardaki yerini alıyor. Özlem Tunca bu bölüm tropikal iklimiyle, masmavi denizleri bembeyaz kumsallarıyla Zanzibar’dan evlere konuk oldu. Özlem Tunca Zanzibar’da ilk olarak yöresel bir balıkçı teknesiyle okyanusa açıldı. Teknede bölge halkının günlük yaşamına şahitlik eden Tunca, izleyicileri için muhteşem manzaralar görüntüledi.  Dünyayı Geziyorum ekibi daha sonra Hint Okyanusu’nun derinliklerine daldı. Birbirinden renkli balıkların, masalsı bir görüntü oluşturan mercanların arasında yüzen Dünyayı Geziyorum ekibi su altındaki yaşama hayran kaldı. Okyanusun ortasında suların çekilmesiyle meydana çıkan kum tepesini gören Özlem Tunca gözlerine inanamadı. Hint Okyanusu’nda yaşanan medcezir olayını gören Dünyayı Geziyorum ekibi şaşkınlığını gizleyemedi.

Dünyayı Geziyorum ekibi son olarak Zanzibar’ın baharat bahçelerini gezdi. Limon otu, karabiber ve karanfil gibi baharatları ağaçlarında gören Özlem Tunca baharat kokularıyla kendinden geçti.

Özlem Tunca’nın sunumuyla Dünyayı Geziyorum her Pazar 15:15’te Kanal 7’de…
YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet