Dr. Feridun Kunak Show - 6 Mart 2019

Verdiği pratik bilgilerle izleyicisinin sağlığını yakından takip eden Dr. Feridun Kunak Show’da omurga eğriliği olarak da bilinen skolyoz hastalığı hakkında merak edilenler üzerine konuşuldu.

Programda “Omurga eğriliği nedir? Omurga eğriliği nasıl fark edilir? Skolyoz nedir? Skolyoz nasıl oluşur? Skolyoz nasıl tedavi edilir? Kifoz nedir? Kifoz nasıl tedavi edilir? Bel ağrısının nedenleri nelerdir?” soruları yanıt buldu.

Dr. Feridun Kunak, içerisinde yumurta kabuğu, limon suyu, hibiskus ve bal olan kemik erimesine iyi gelen doğal karışım tarifi verdi. Kunak, karışımı buzdolabında on gün beklettikten sonra süzüp içilmesini, ayrıca şeker hastalarının bal koymamalarını tavsiye etti.

İçerisinde zeytinyağı, susam ve yer fıstığı olan kemik sağlığı için doğal kür tarifini de izleyiciye aktaran Kunak, karışımı on gün serin yerde beklettikten sonra sabah ve akşam bir çorba kaşığı içilmesini önerdi.

Sağlıktan güzelliğe hayat kurtaran pratik bilgilerle bezeli Dr. Feridun Kunak Show Pazartesi-Perşembe 09:20’de Kanal 7’de… 

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet