Dr. Feridun Kunak Show - 5 Mart 2019

Sağlıktan güzelliğe birçok farklı konunun ele alındığı Dr. Feridun Kunak Show izleyicisini bilgilendirmeye devam ediyor. Dr. Feridun Kunak Show’da bugün böbrek rahatsızlıklarıyla ilgili bilinmesi gerekenler ekrana taşındı.

Programda “Böbrek sağılığını korumanın yolları nelerdir? Böbrek taşı nedir? Böbrek taşı nasıl oluşur? Böbrek taşı nasıl yok edilir? Böbrekte taş düşürme belirtileri nelerdir? Böbrek taşını düşürme yöntemleri nelerdir? Böbrek kumu dökmenin belirtileri nelerdir? Böbreklere iyi gelen besinler nelerdir?” soruları cevaplandı.

Dr. Feridun Kunak, böbrek hastalığında kasıkta, bel bölgesinde, böbrek bölgesinde ağrı, idrar yaparken yanma, sık sık idrara çıkma, bağışıklık sisteminin çökmesi, halsizlik, yorgunluk ve ateş gibi belirtilerin olabileceğini açıkladı.

Kunak, içerisinde limon, nar, gilaburu ve ayrık otu olan böbrek sağlığını koruyan şifalı sirke yapımını ekrana getirdi. Kunak, sirkeyi yirmi gün beklettikten sonra süzüp günde bir fincan içilmesini tavsiye etti.

Ayrıca Kunak, içerisinde zeytinyağı, limon suyu ve çörek otu olan böbrek taşlarını düşüren etkili karışım tarifini de izleyiciye aktardı. Kunak, karışımın her sabah içilmesi gerektiğini söyledi.

Sağlıktan güzelliğe hayat kurtaran pratik bilgilerle bezeli Dr. Feridun Kunak Show Pazartesi-Perşembe 09:20’de Kanal 7’de… 

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet