Dr. Feridun Kunak Show - 27 Şubat 2019

Verdiği pratik bilgilerle izleyicisinin sağlığını yakından takip eden Dr. Feridun Kunak Show’da bu bölüm ev kazalarına karşı alınması gereken önlemler izleyiciye aktarıldı.

Programda “Günlük hayatta karşılaşılan ev kazaları nasıl önlenir? Çocukların ulaşmaması gereken kimyasal ve yanıcı malzemeler nasıl saklanmalı? Ev kazalarından sonra ilk müdahale nasıl yapılmalıdır? Evde hangi ilk yardım malzemeleri bulundurulmalı? Vücuttaki yanıklara ne iyi gelir?” soruları cevaplandı.

Feridun Kunak, evde ecza dolabının bulunması gerektiğini, içerisinde ise yara bandı, eldiven, pamuk, makas, sargı bezi, kolonya, ağrı kesici krem gibi tıbbi malzemelerin mutlaka bulunmasını tavsiye etti.

Günlük yaşantı içerisinde küçük bir dalgınlık veya bir kaza sonucu yanıklar oluşabilir. Dr. Feridun Kunak, içerisinde vazelin, at kestanesi yağı, kantaron yağı, üzüm çekirdeği yağı ve nane yağı olan, yanıklar için çok özel krem tarifi verdi. Kunak, hazırlanan kremin cam bir kavanozda saklanmasını, yanık olan bölgede kullanılmasını önerdi.

Sağlıktan güzelliğe hayat kurtaran pratik bilgilerle bezeli Dr. Feridun Kunak Show Pazartesi-Perşembe 09:20’de Kanal 7’de… 

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet