Dr. Feridun Kunak Show - 26 Şubat 2019

Sağlıktan güzelliğe birçok farklı konunun ele alındığı Dr. Feridun Kunak Show izleyicisini bilgilendirmeye devam ediyor. Dr. Feridun Kunak Show’da bu bölüm sağlıklı zayıflama ile ilgili bilinmesi gerekenler ekrana taşındı.

Programda “Fazla kilolardan nasıl kurtulunur? Kilo nasıl verilir? Sağlıklı zayıflama yöntemleri nelerdir? Zayıflatan yiyecekler nelerdir? Kilo vermek için neler yapmak gerekir? Kilo vermek için ne kadar egzersiz yapılmalı?” soruları cevaplandı.

Dr. Feridun Kunak, zayıflamak için doğal greyfurt sirkesi yapımını izleyiciyle paylaştı. Kunak, sirkeyi yirmi gün beklettikten sonra süzüp akşam yatmadan önce bir fincan içilmesini önerdi.

Programda ayrıca Kunak, içerisinde maydanoz, mısır püskülü, kiraz sapı, ısırgan yaprağı ve limon suyu olan zayıflatan detoks tarifini de verdi. Kunak, karışımı on beş dakika kaynatıp on beş dakika demledikten sonra gün boyu içilmesini tavsiye etti.

Sağlıktan güzelliğe hayat kurtaran pratik bilgilerle bezeli Dr. Feridun Kunak Show Pazartesi-Perşembe 09:20’de Kanal 7’de… 

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet