Dr. Feridun Kunak Show - 25 Şubat 2019

Kanal 7’nin sevilen sağlık programı Dr. Feridun Kunak Show izleyicisinin sağlığını yakından takip ediyor. Dr. Feridun Kunak Show’da bu bölüm ülser ve reflü gibi mide rahatsızlıklarından korunmanın yöntemlerine yer verildi.

Programda “Reflü nedir? Reflünün belirtileri nelerdir? Reflü neden olur? Reflü nasıl geçer? Reflü nasıl tedavi edilir? Gastrit nedir? Gastrit neden olur? Gastrit nasıl geçer? Gastritin tedavi yöntemleri nelerdir? Ülser nedir? Ülser belirtileri nelerdir? Ülser neden olur? Ülser nasıl geçer? Ülserin tedavi yöntemleri nelerdir? Mide ağrısı neden olur? Mide ağrısı nasıl geçer? Mide ağrısı nasıl tedavi edilir? Mide şişkinliği neden olur? Mide yanması nasıl geçer? Mide yanması nasıl tedavi edilir? Mide yanması nasıl önlenir?” soruları yanıtlandı.

Gastrit, midede ağrı ve şişkinlik gibi belirtilerle, ülser ise midede hafif yanma ile kendini gösterir. Dr. Feridun Kunak, mide ağrısına iyi gelen patates suyu yapımını ekrana getirdi. Kunak, patates suyunun aç karnına bir çorba kaşığı içilmesini, gastrite ve ülsere iyi geleceğini söyledi.

Programda ayrıca Kunak, içerisinde, zeytinyağı, kimyon, çörek otu, nane ve rezene olan mide ağrısına iyi gelen karışım tarifini de verdi. Kunak, karışımı beklettikten sonra süzüp bir çorba kaşığı içilmesini tavsiye etti.

Sağlıktan güzelliğe hayat kurtaran pratik bilgilerle bezeli Dr. Feridun Kunak Show Pazartesi-Perşembe 09:20’de Kanal 7’de… 

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet