Cuma Sohbetleri - 15 Şubat 2019

İslamiyet’i gelecek nesillere doğru bir şekilde aktarmak ve ahiret hayatını güzelleştirmek için bilinmesi gerekenler Cuma Sohbetleri’nde izleyiciye aktarılmaya devam ediyor. Kanal 7 ekranlarının sevilen ismi Muhsin Bay’ın sunumu ve emekli Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan’ın anlatımlarıyla ekrana yansıyan Cuma Sohbetleri her hafta Cuma namazından önce bilgilendiriyor.

Necmettin Nursaçan, “Mezar yeri değiştirmek günah mı? Nişanlıyken dini nikah kıymak doğru mudur? Teheccüd namazı ne zaman kılınmalı? Tilavet secdesi nasıl kılınır? Sehiv secdesi ne zaman yapılır?” sorularını yanıtladı.

“Mezar yeri değiştirmek günah mı?” sorusuna Necmettin Nursaçan, kabri açıp başka yere koymayı dinin izin vermediğini, bir saygısızlık olduğunu, öyle kalması gerektiğini aktardı.

“Teheccüd namazı ne zaman kılınmalı?” sorusuna ise Nursaçan, teheccüd namazının imsak ile yatsı namazı arasında kılınabileceğini söyleyerek izleyicilerin akıllarına takılan soruları yanıtladı.

Necmettin Nursaçan’ın sohbeti, ekranların başarılı yüzü Muhsin Bay’ın sunumuyla Cuma Sohbetleri her Cuma 09.30’da canlı yayınla Kanal 7'de.

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet