Dr. Feridun Kunak Show - 12 Şubat 2019

Sağlıktan güzelliğe birçok farklı konunun ele alındığı Dr. Feridun Kunak Show izleyicisini bilgilendirmeye devam ediyor. Dr. Feridun Kunak Show’da bugün omuz ve sırt ağrılarından kurtulmak için çok özel tedavi yöntemleri ekrana taşındı.

Programda “Omuz ve sırt ağrıları neden olur? Omuz ağrıları nasıl geçer? Sırt ağrısı nasıl geçer? Omuz ve sırt ağrılarının tedavisi nasıl olur? Sürekli sırt ağrısının nedeni nedir? Omuz ve sırt ağrısına ne iyi gelir? Fibromiyalji nedir? Fibromiyaljiye ne iyi gelir? Fibromiyalji olmamak için nelere dikkat edilmeli?” soruları yanıt buldu.

Fibromiyalji hastalığı kaslarda uzun süre devam eden ve vücutta git gide yaygın ağrılara sebep olabilen bir romatizma türüdür. Dr. Feridun Kunak, içerisinde zeytinyağı, susam, kekik ve sarı kantaron olan fibromiyaljiye, omuz ve sırt ağrılarına iyi gelen karışım tarifi verdi. Kunak, karışımı bir hafta serin yerde beklettikten sonra süzüp uygulanmasını önerdi.

Kunak, içerisinde nane ve kantaron yağı olan omuz ve sırt ağrıları için lapa yapımını izleyicilere aktardı. Kunak, karışımın dayanılabilen sıcaklıkta uygulanmasını tavsiye etti.

Programda ayrıca Kunak, içerisinde sarımsak, hindistan cevizi yağı olan omuz ağrıları için özel yakı tarifini de aktardı. Kunak, sarımsakların pembeleşinceye kadar kavrulup hafif soğuduktan sonra ağrıyan yere uygulanmasını söyledi.

Sağlıktan güzelliğe hayat kurtaran pratik bilgilerle bezeli Dr. Feridun Kunak Show Pazartesi-Perşembe 09:20’de Kanal 7’de… 

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet