Dr. Feridun Kunak Show - 7 Şubat 2019

Verdiği pratik bilgilerle izleyicisinin sağlığını yakından takip eden Dr. Feridun Kunak Show’da bu bölüm unutkanlıkla kendini gösteren ve ciddi sağlık sorunlarına yol açan Alzheimer hastalığı hakkında merak edilenlere yer verildi.

Programda “Alzheimer nedir? Alzheimer belirtileri nelerdir? Alzheimer neden olur? Alzheimer nasıl tedavi edilir? Unutkanlık neden olur? Unutkanlığın belirtileri nelerdir? Unutkanlığı önlemek için ne yapılmalı? Unutkanlık nasıl tedavi edilir?” soruları yanıt buldu.

Feridun Kunak, içerisinde kivi, havuç, ginkgo biloba, biberiye ve yeşil çay olan unutkanlığa iyi gelen doğal sirke yapımını izleyicilere aktardı. Kunak, sirkeyi yirmi gün beklettikten sonra süzüp içilmesini önerdi.

Kunak, içerisinde süt, tahin, bal, kakao ve yer fıstığı olan unutkanlığı önleyen etkili karışım tarifi verdi. Kunak, şeker hastası olanların bal koymamalarını söyledi.

Programda ayrıca Kunak, içerisinde maydanoz, kivi, havuç, limon ve maden suyu olan unutkanlığa engel olan karışım yapımını da ekrana getirdi. Kunak, karışımın akşam yatmadan önce bir bardak içilmesini tavsiye etti.

Sağlıktan güzelliğe hayat kurtaran pratik bilgilerle bezeli Dr. Feridun Kunak Show Pazartesi-Perşembe 09:20’de Kanal 7’de…

 

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet