Dr. Feridun Kunak Show - 6 Şubat 2019

Kanal 7 ekranlarının sevilen sağlık programı Dr. Feridun Kunak Show izleyicisini bilinçlendirmeye devam ediyor. Dr. Feridun Kunak Show’da bu bölüm geceleri deliksiz bir uyku uyumak isteyenler için öneriler ekrana taşındı.

Programda “Uykusuzluk neden olur? Uyku sorunu nasıl giderilir? Rahat bir uyku için ne yapmak gerekir? Yanlış yatış şekilleri hangi sorunlara yol açar? Uykusuzluğun streste önemi nedir?” soruları cevaplandı.

Uykusuzluk günümüzün en büyük sorunlarından biridir. Birçok insan uykusu olmasına rağmen bir türlü uyuyamadığından şikâyetçidir. Dr. Feridun Kunak, uykusuzluk sorunu için lavanta kürü yapımını izleyicilerle paylaştı. Kunak, karışımı iki dakika kaynatıp iki dakika demledikten sonra süzüp kullanılmasını tavsiye etti.

Programda ayrıca Kunak, içerisinde lavanta, pirinç ve tuz olan rahat bir uyku için yastık yapımını ekrana getirdi. Kunak, lavantanın uyku verici özelliği olduğunu söyleyerek bu yastığın mutlaka kullanılması gerektiğini söyledi.

Sağlıktan güzelliğe hayat kurtaran pratik bilgilerle bezeli Dr. Feridun Kunak Show Pazartesi-Perşembe 09:20’de Kanal 7’de… 

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet