Dr. Feridun Kunak Show - 31 Ocak 2019

Verdiği pratik bilgilerle izleyicisinin sağlığını yakından takip eden Dr. Feridun Kunak Show’da bu bölüm bağırsak sağlığını korumak için bilinmesi gerekenlere yer verildi.

Programda “Parazit nedir? Parazit belirtileri nelerdir? Bağırsak parazitleri neden olur? Parazit nasıl tedavi edilir? Bağırsak sağlığı için nelere dikkat edilmeli? Bağırsak parazitlerinden nasıl kurtulunur? Tenya nedir?” soruları yanıt buldu.

Dr. Feridun Kunak, içerisinde incir kurusu, dut kurusu, kekik ve kabak çekirdeği tozu olan bağırsak parazitlerini önleyen doğal sirke yapımını izleyicilere aktardı. Sirkeyi yirmi gün bekletip süzdükten sonra buzdolabında saklanmasını söyleyen Kunak, günde bir fincan içilmesinin faydalı olacağını açıkladı.

Kunak, içerisinde kabak çekirdeği ve bal olan bağırsak parazitlerini yok eden doğal karışım tarifini izleyicilerle paylaştı. Kunak, şeker hastası olanların bal yerine yoğurt koymalarını söyledi.

Programda ayrıca Kunak, parazitleri önleyen hindistan cevizi suyu tarifini de verdi. On dakika kaynattıktan sonra isteğe göre içerisinde bal koyup içilmesini önerdi.

Sağlıktan güzelliğe hayat kurtaran pratik bilgilerle bezeli Dr. Feridun Kunak Show Pazartesi-Perşembe 09:20’de Kanal 7’de… 

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet