Dr. Feridun Kunak Show - 28 Ocak 2019

Kanal 7’nin sevilen sağlık programı Dr. Feridun Kunak Show izleyicisinin sağlığını yakından takip ediyor. Programda bu bölüm grip salgınından korunmak için çok özel bilgilere yer verildi.

Programda “Grip nedir? Grip nasıl tedavi edilir? Grip nasıl geçer? Gribe iyi gelen yiyecekler nelerdir? Gribi geçiren kür var mı? Öksürük neden olur? Öksürük nasıl geçer?” soruları yanıtlandı.

Feridun Kunak, içerisinde soğan, limon, zencefil, sarımsak ve bal olan doğal antibiyotik yapımını izleyicilere aktardı. Kunak, karışımın sık sık içilmesini tavsiye etti.

Kunak, içerisinde şeker, zencefil tozu, zencefil suyu, limon suyu, karanfil tozu, bal ve nane yağı olan boğaz ağrısı için doğal pastil yapımını izleyicilerle paylaştı. Kunak, karışım katılaşıncaya kadar kaynatılması gerektiğini, ardından hazır hale geleceğini belirtti.

Programda Serap Kunak ise, içerisinde pirinç unu, süt, kayısı yağı, buğday özü yağı ve kantaron yağı olan cilt güzelliği için doğal maske yapımını ekrana getirdi. Kunak, karışımı yüze sürüp yirmi dakika beklettikten sonra ılık suyla yıkanmasını önerdi.

Sağlıktan güzelliğe hayat kurtaran pratik bilgilerle bezeli Dr. Feridun Kunak Show Pazartesi-Perşembe 09:20’de Kanal 7’de… 

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet