Dr. Feridun Kunak Show - 24 Ocak 2019

Verdiği pratik bilgilerle izleyicisinin sağlığını yakından takip eden Dr. Feridun Kunak Show’da bu bölüm her yaştan insanda görülebilen bel ağrısı hakkında önemli bilgiler ekrana taşındı.

Programda “Bel ağrısı neden olur? Bel ağrısı nasıl geçer? Bel ağrısı nasıl tedavi edilir? Bel ağrısını geçiren doğal yöntemler nelerdir? Bel ağrısı fıtık belirtisi midir? Bel fıtığı nedir? Bel fıtığı neden olur? Bel fıtığı nasıl geçer? Bel fıtığı nasıl tedavi edilir? Bel fıtığından nasıl korunulur?” soruları cevaplandı.

Kunak, içerisinde haşlanmış patates, yoğurt, elma sirkesi ve ozon yağı olan bel ağrıları için patates lapası yapımını izleyicilerle paylaştı. Kunak, lapanın dayanılabilen sıcaklıkta belde ağrıyan bölgeye uygulanmasını önerdi.

Kunak, içerisinde vazelin, biberiye yağı, susam yağı, ozon yağı, okaliptus yağı ve sirke olan bel ağrıları için çok özel doğal krem yapımını ekrana getirdi.

Programda ayrıca bel ağrısı için akupunktur tedavisi uygulandı.

Sağlıktan güzelliğe hayat kurtaran pratik bilgilerle bezeli Dr. Feridun Kunak Show Pazartesi-Perşembe 09:20’de Kanal 7’de… 

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet