Dr. Feridun Kunak Show - 23 Ocak 2019

Kanal 7 ekranların sevilen sağlık programı Dr. Feridun Kunak Show izleyicisini bilinçlendirmeye devam ediyor. Dr. Feridun Kunak Show’da bu bölüm mide sorunlarıyla başa çıkmanın yöntemleri ekrana taşındı.

Programda “Reflü nedir? Reflü belirtileri nelerdir? Gastrit nedir? Ülser nedir? Mide ağrısı neden olur? Mide ağrısı nasıl geçer? Mide ağrısına ne iyi gelir? Mide ağrısının tedavi yöntemleri nelerdir?” soruları yanıt buldu.

Feridun Kunak, içerisinde yumurta akı ve zeytinyağı olan reflüye iyi gelen karışım tarifini izleyiciyle paylaştı. Kunak, karışımı akşam yatmadan önce bir çorba kaşığı yenmesini, ardından midede rahatlama olacağını söyledi.

Kunak, mide ağrılarına iyi gelen gül kurusu çayı yapımını aktardı. Kunak, karışımı bir dakika kaynatıp bir dakika demledikten sonra içilmesini önerdi.

Programda ayrıca Kunak, mide ağrıları için sabahları aç karnına patates suyu içilmesini ülsere, gastrite, reflüye iyi geleceğini, hiçbir yan etkisi olmadığını belirtti.

Sağlıktan güzelliğe hayat kurtaran pratik bilgilerle bezeli Dr. Feridun Kunak Show Pazartesi-Perşembe 09:20’de Kanal 7’de… 

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet