Dr. Feridun Kunak Show - 17 Ocak 2019

Verdiği pratik bilgilerle izleyicisinin sağlığını yakından takip eden Dr. Feridun Kunak Show’da bu bölüm erken fark edilmediğinde büyük sorunlara yol açan kalça çıkığı rahatsızlığıyla ilgili bilgiler ekrana taşındı.

Programda “Kalça çıkığı nedir? Kalça çıkığı nasıl tedavi edilir? Kalça çıkığının belirtileri nelerdir? Kalça protezi ameliyatı nedir? Kalça kireçlenmesi neden olur?” soruları cevaplandı.

Dr. Feridun Kunak, kalçadaki kireçlenmenin doğuştan gelen kalça çıkıklığından olabileceğini, kireçlenme olduğunda eklemin dengesinin bozulabileceğini ve kalça ekleminde ağrıların meydana gelebileceğini belirtti. Kalçada problem varsa yürüyüşte bozukluk olabileceğini söyleyen Kunak, kalçadaki ağrının dize doğru vurabileceğini ve doktora gidilmesi gerektiğini açıkladı.

Feridun Kunak, içerisinde zeytinyağı ve ceviz olan kalça çıkığı ağrıları için bitkisel kür yapımını ekrana getirdi. Kunak, karışımı yirmi gün beklettikten sonra süzüp ağrıyan yere sürülmesini önerdi.

Programda ayrıca Kunak, içerisinde bamya tohumu ve zeytinyağı olan eklem ağrılarına iyi gelen doğal yağ yapımını izleyicilere aktardı. Kunak, karışımı yirmi gün beklettikten sonra kullanılmasını tavsiye etti.

Sağlıktan güzelliğe hayat kurtaran pratik bilgilerle bezeli Dr. Feridun Kunak Show Pazartesi-Perşembe 09:20’de Kanal 7’de… 

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet