Dr. Feridun Kunak Show - 16 ocak 2019

Kanal 7 ekranların sevilen sağlık programı Dr. Feridun Kunak Show izleyicisini bilinçlendirmeye devam ediyor. Dr. Feridun Kunak Show’da bu bölüm yeni doğum yapmış anneler için bilinmesi gerekenler anlatıldı.

Programda “Bebek bakımı nasıl olmalıdır? Bebeklerde neden gaz olur? Bebeklerde gaz nasıl çıkartılır? Bebekleri ne kadar sıklıkla doktora götürmek gerekir? Bebeğin ateşi nasıl ölçülür?” soruları yanıtlandı.

Dr. Feridun Kunak, bebek doğduktan sonra boynunun kontrol edilmesi gerektiğini, bir sertlik varsa boynun esnetilmesi gerektiğini ve doktora gidilmesini tavsiye etti.

Feridun Kunak, annede ve bebekte gazı almada yardımcı olan rezene çayı yapımını izleyicilere aktardı. Kunak, çayı iki dakika kaynatıp iki dakika demledikten sonra süzüp içilmesini, annede gazı yok ettiğini, bunun bebeğe de etkisi olduğunu belirtti.

Kunak, içerisinde hindistan cevizi ve anne sütü olan bebeklerdeki gazı gideren doğal karışım tarifi verdi. Kunak, karışımı altı saat beklettikten sonra çocuğa yedirilmesini önerdi.

Programda ayrıca Kunak, içerisinde vazelin, gliserin ve kantaron yağı olan bebeklerdeki pişiğe iyi gelen doğal krem yapımını da ekrana getirdi.

Sağlıktan güzelliğe hayat kurtaran pratik bilgilerle bezeli Dr. Feridun Kunak Show Pazartesi-Perşembe 09:20’de Kanal 7’de… 

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet