Dr. Feridun Kunak Show - 10 Ocak 2019

Verdiği pratik bilgilerle izleyicisinin sağlığını yakından takip eden Dr. Feridun Kunak Show’da bu bölüm kalp sağlığıyla ilgili bilinmesi gerekenler izleyicilere aktarıldı.

Programda “Kalp krizi nedir? Kalp krizi neden olur? Kalp krizinin belirtileri nelerdir? Kalp damar tıkanıklığı neden olur? Kalp masajı nasıl yapılır? Kalbin görevleri nelerdir?” soruları cevaplandı.

Feridun Kunak, içerisinde pancar, soğan, kişniş ve fesleğen olan kalp sağlığını koruyan doğal sirke yapımını ekrana getirdi. Kunak, sirkeyi yirmi gün beklettikten sonra süzüp içilmesini tavsiye etti.

Kunak, içerisinde, limon suyu, zencefil suyu soğan suyu, elma sirkesi, zeytinyağı ve bal olan kalpteki sıkıntıları gideren damarlarını açan çok özel karışım tarifi verdi. Kunak, şeker hastalarının bal koymamalarını söyledi, günde bir çorba kaşığı içilmesini önerdi.

Programda ayrıca Kunak, içerisinde sarımsak, limon suyu, hibüsküs ve bal olan kalp damarlarını açan karışım tarifi verdi, karışımı yirmi gün beklettikten sonra süzüp sabah akşam bir çorba kaşığı içilmesini, şeker hastalarının bal koymamalarını söyledi.

Sağlıktan güzelliğe hayat kurtaran pratik bilgilerle bezeli Dr. Feridun Kunak Show Pazartesi-Perşembe 09:20’de Kanal 7’de… 

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet