Dr. Feridun Kunak Show - 9 Ocak 2019

Kanal 7 ekranların sevilen sağlık programı Dr. Feridun Kunak Show izleyicisini bilinçlendirmeye devam ediyor. Dr. Feridun Kunak Show’da bu bölüm beyin sağlığı hakkında çok önemli bilgiler ekrana taşındı.

Programda “Unutkanlık neden olur? Unutkan olmamak için neler yapılması gerekir? Unutkanlık Alzheimer belirtisi midir? Beyin kanaması nedir? Beyin kanaması neden olur? Beyin kanaması nasıl önlenir?” soruları yanıtlandı.

Dr. Feridun Kunak, beynin çalışabilmesi için B12, D vitaminin iyi olmasını, su içilmesi gerektiğini, aksi halde beynin çalışmayacağını, unutkanlık olabileceğini söyledi.

Feridun Kunak, içerisinde havuç, yaban mersini, avokado ve ginkgo biloba olan beyin sağlığını koruyan sirke tarifini izleyicilere aktardı. Kunak, sirkeyi yirmi gün bekletip süzdükten sonra günde bir fincan içilmesini tavsiye etti.

Programda ayrıca Kunak, içerisinde süt, tahin, ceviz, yerfıstığı ve bal olan zihin açan karışım yapımını ekrana getirdi. Kunak, şeker hastası olanların bal koymamalarını söyledi.

Sağlıktan güzelliğe hayat kurtaran pratik bilgilerle bezeli Dr. Feridun Kunak Show Pazartesi-Perşembe 09:20’de Kanal 7’de… 

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet