Necmettin Nursaçan'la Sohbetler - 5 Ocak 2019

Emekli Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan’ın yorumları, başarılı sunucu Muhsin Bay’ın sunumuyla ekrana gelen Nursaçan’la Sohbetler’de; İslamiyet’e dair merak edilenler, Müslümanlar için önemli olan değerler ve müminlerin günlük hayatta dikkat etmesi gereken hususlar Kur’an-ı Kerim rehberliğinde ele alındı.

Necmettin Nursaçan, “Her rüya anlatılır mı? Nişanlıyken dini nikah yapmak doğru mudur? Her kar tanesini ve her yağmur damlasını yeryüzüne melekler mi indiriyor? Astrolojiye inanmak doğru mudur?” sorularını canlı yayında cevapladı.

Nursaçan, izleyicilerden gelen sorulara Kur’an-ı Kerim ışığında yanıt verdi. “Her rüya anlatılır mı?” sorusuna Necmettin Nursaçan, iyi rüya görüldüğünde anlatılabileceğini, anlatılan kişinin hayırla yorumlamasının gerektiğini, sıkıntı veren rüyanın anlatılmaması gerektiğini açıkladı.

Başka bir izleyiciden gelen “Her kar tanesini ve her yağmur damlasını yeryüzüne melekler mi indiriyor?” sorusuna ise Nursaçan, her kar tanesini ve yağmur damlasını yeryüzüne meleklerin indirdiğini, eğer öyle olmasaydı, kar tanelerinin, yağmur damlalarının her birinin bizim için felaket sebebi olabileceğini söyleyerek izleyicilerin akıllarına takılan soruları yanıtladı.

‘Nursaçan’la Sohbetler’ Muhsin Bay’ın sunumu, Necmettin Nursaçan’ın sohbetleriyle her Cumartesi 09:50’de Kanal 7’de…

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet