Dr. Feridun Kunak Show - 2 Ocak 2019

Kanal 7 ekranların sevilen sağlık programı Dr. Feridun Kunak Show izleyicisini bilinçlendirmeye devam ediyor. Dr. Feridun Kunak Show’da bu bölüm özellikle masa başı çalışanlarda sık görülen omuz ve boyun ağrılarından kurtulmak için çok özel bilgilere yer verildi.

Programda “Boyun ağrısı neden olur? Boyun ağrısı nasıl tedavi edilir? Boyun ağrısı nasıl geçer? Boyun ağrısına ne iyi gelir? Fibromiyalji nedir? Fibromiyalji olmamak için nelere dikkat edilmeli? Boyun düzleşmesi nedir? Boyun düzleşmesi nasıl geçer?” soruları cevaplandı.

Fiziksel bir sağlık sorunu olarak görülen boyun düzleşmesi, düzenli egzersiz ve sağlıklı bir yaşam ile yok edilebilir. Dr. Feridun Kunak, boyun düzleşmesinin boyundaki kemiklerin düzleşmesi olduğunu, bu nedenle sinirlerin sıkışıp kola doğru ağrılara sebep olabileceğini belirtti. Kunak, boyun fıtığından, boyun düzleşmesinden kurtaran kolay yapılabilen egzersizleri uygulamalı olarak gösterdi.

Kunak, içerisinde patates, anason yağı, ozon yağı ve karabiber olan boyun ağrılarına iyi gelen lapa tarifini izleyicilerle paylaştı. Kunak, karışımı ısıttıktan sonra ağrıyan yere uygulanmasını söyledi.

Programda ayrıca, içerisinde vazelin, kafur, kantaronlu ozon yağı, at kestanesi yağı, zencefil yağı ve çörek otu yağı olan boyun ağrıları için çok özel karışım tarifi veren Kunak, karışımın her türlü ağrılarda kullanılabileceğini belirtti.

Sağlıktan güzelliğe hayat kurtaran pratik bilgilerle bezeli Dr. Feridun Kunak Show Pazartesi-Perşembe 09:20’de Kanal 7’de… 

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet