Dr. Feridun Kunak Show - 26 Aralık 2018

Kanal 7 ekranların sevilen sağlık programı Dr. Feridun Kunak Show izleyicisini bilinçlendirmeye devam ediyor. Dr. Feridun Kunak Show’da bu bölüm diz ağrılarıyla başa çıkmanın formüllerine yer verildi.

Programda “Diz ağrısının nedenleri nelerdir? Diz ağrısı nasıl geçer? Diz ağrısı nasıl tedavi edilir? Diz ağrıları için neler yapılmalı? Menisküs nedir? Menisküs olmamak için neler yapılmalı? Eklem ağrısı neden olur? Eklem ağrıları nasıl geçer?” soruları cevaplandı.

Feridun Kunak, kemiğin sağlam olması için D vitamininin iyi olması gerektiğini, D vitamini az olan kişilerin yükseltmeleri gerektiğini belirtti.

Her dizde iki menisküs olduğunu söyleyen Kunak, toplam dört menisküs olduğunu, dokuya kan gelmediğinde orada bozulma yani eklem kireçlenmesi meydana geleceğini söyledi.

Kunak, kişinin kanı alınıp özel bir sistemle sarı kısmının ayrıldığını, bunun PRP yani kök hücre olduğunu söyledi. Kunak, sarı kısmın içerisine ozon koyup dizin arasına enjekte edildiğini, hiçbir zararı olmadığını, dizdeki ağrıları hafiflettiğini açıkladı.

Eklem ağrıları, çeşitli spor aktiviteleri, kilo sorunları, kazalar veya çeşitli hastalıklardan dolayı ortaya çıkabilir. Eklem ağrısı vücudun hareketlerini kısıtlayacağından günlük aktiviteleri olumsuz etkiler. Dr. Feridun Kunak, içerisinde kara turp rendesi, biberiye yağı, zencefil yağı ve ozon yağı olan eklem ağrılarına iyi gelen doğal kür tarifini ekrana getirdi. Kunak, karışımı ısıttıktan sonra ağrıyan yere uygulanmasını önerdi.

Programda ayrıca Kunak, içerisinde un, tuz, şeker ve yoğurt suyu olan ev yapımı doğal maya yapımını izleyicilere aktardı. Kunak, karışımı kavanozun içerisinde beklettikten sonra mayanın hazır hale geleceğini belirtti.

Sağlıktan güzelliğe hayat kurtaran pratik bilgilerle bezeli Dr. Feridun Kunak Show Pazartesi-Perşembe 09:20’de Kanal 7’de… 

YORUMLAR 1
  • Engin 31.12.2018 21:24
    Bu Promgramda Çınar Yapranın İçine Ne Kondu Bilgilendirseniz Teyzemi Mutlu Edersiniz Hayırlı Seneler
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet