Dr. Feridun Kunak Show - 25 Aralık 2018

Sağlıktan güzelliğe birçok farklı konunun ele alındığı Dr. Feridun Kunak Show izleyicisini bilgilendirmeye devam ediyor. Dr. Feridun Kunak Show’da bugün sindirim problemlerinden kurtulmak için çok özel bilgiler ekrana taşındı.

Programda “Kabızlık neden olur? Kabızlık nasıl önlenir? Kabızlığa iyi gelen yiyecekler nelerdir? Gaz sancısı neden olur? Stres gaz yapar mı? Gaz ve kabızlıkla nasıl baş edilir?” soruları yanıtlandı.

Feridun Kunak, gaz sancısı ve midede şişliği olanların sarı leblebi, kantaronlu ozon yağı ve tahin tüketmelerini, bu sayede ağrıların hafifleyeceğini belirtti.

Kabızlık, her yaştan insanın yaşayabileceği bir durumdur. Kişinin günlük yaşamını olumsuz etkileyen kabızlığın birçok sebebi olabilir. Dr. Feridun Kunak, kabızlığa çare olan ev yapımı doğal sirke tarifini ekrana getirdi. İçerisinde incir, hurma ve kayısı olan kabızlığı önleyen şifalı sirke yapımını izleyicilere aktaran Kunak, sirkeyi yirmi gün beklettikten sonra süzüp içilmesini önerdi.

Kunak, kabızlık için başka bir kür tarifini de izleyicilerle paylaştı. Kunak, portakal yaprağını iki dakika kaynatıp iki dakika demledikten sonra süzüp aç karnına içilmesini, böylece bağırsakların çalışacağını açıkladı.

Programda ayrıca Kunak, içerisinde süt, kefir ve bal olan ev yapımı doğal kefir yapımını izleyicilerle paylaştı. Kunak, karışımı fırının içerisinde beş saat beklettikten sonra buzdolabına koyulmasını tavsiye etti.

Sağlıktan güzelliğe hayat kurtaran pratik bilgilerle bezeli Dr. Feridun Kunak Show Pazartesi-Perşembe 09:20’de Kanal 7’de… 

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet