Dr. Feridun Kunak Show - 20 Aralık 2018

Kanal 7’nin sevilen sağlık programı Dr. Feridun Kunak Show izleyicisinin sağlığını yakından takip ediyor. Programda bu bölüm soğuk algınlığı ve grip hakkında bilinmesi gerekenler konuşuldu.

Programda “Grip nasıl tedavi edilir? Grip nasıl geçer? Gribin belirtileri nelerdir? Kaç çeşit grip virüsü vardır? Öksürük nasıl tedavi edilir? Öksürük için ne yapılmalı? Öksürüğe karşı neler yapılmalı?” soruları cevaplandı.

Soğuk algınlığı başta grip olmak üzere öksürüğü de beraberinde getirmekte. Havaların soğumasıyla birlikte bir türlü geçmek bilmeyen öksürükler günlük yaşantıyı olumsuz etkileyebilir. Dr. Feridun Kunak, turp, zencefil ve baldan oluşan öksürüğe iyi gelen doğal kür tarifi yapımını izleyicilere aktardı. Turbun içerisine zencefil ve bal koyduktan sonra çıkan suyun içilmesini öneren Kunak, şeker hastası olanların bal yerine yoğurt koymalarını söyledi.

Kunak, içerisinde pirinç, sarımsak, hibiskus ve bal olan vücut direncini yükselten, mikropları öldüren sirke yapımını izleyicilerle paylaştı. şeker hastalarının karışıma bal koymamalarını söyleyen Kunak, yirmi gün beklettikten sonra süzüp sabah akşam bir fincan içilmesini tavsiye etti.

Programda ayrıca Kunak, virüslere, mikroplara ve mantarlara karşı savaşan soğanlı tavuk çorbası yapımını ekrana getirdi.

Sağlıktan güzelliğe hayat kurtaran pratik bilgilerle bezeli Dr. Feridun Kunak Show Pazartesi-Perşembe 09:20’de Kanal 7’de… 

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet