Dr. Feridun Kunak Show - 18 Aralık 2018

Sağlıktan güzelliğe birçok farklı konunun ele alındığı Dr. Feridun Kunak Show izleyicisini bilgilendirmeye devam ediyor. Programda bu bölüm diyabet konusunda merak edilenlere yer verildi.

Programda “Diyabet nedir? Diyabet neden olur? Diyabet belirtileri nelerdir? Şeker hastalığı nedir? Şeker hastalığı neden olur? Şeker hastalığı nasıl tedavi edilir? Gizli şeker nedir? Şeker hastaları nasıl beslenmeli?” soruları yanıtlandı.

Feridun Kunak, halsizlik, baş dönmesi, görme bozukluğu, çok su içme ihtiyacı, ağız kuruması, kilo kaybı, cilt yaralarının kapanmaması gibi belirtilerin şeker hastalığının habercisi olabileceğini açıkladı.

Şeker hastalığı, kan şekeri seviyelerinin yüksekliğinden kaynaklanan günlük yaşantıyı olumsuz etkileyen bir hastalıktır. Dr. Feridun Kunak, içerisinde limon, zeytin yaprağı, yeşil zeytin, kekik ve üvez yaprağı olan şeker düşüren sirke tarifi verdi. Kunak, karışımı yirmi gün beklettikten sonra süzüp ilaç kullanmayanların içmesini tavsiye etti.

Programda ayrıca Kunak, içerisinde mahlep, tarçın, zencefil, zerdeçal, çörekotu ve yoğurt olan şekeri düşüren doğal karışım tarifi verdi. Kunak, ilaç kullanmayanların karışımı yemekten önce yemelerini önerdi.

Sağlıktan güzelliğe hayat kurtaran pratik bilgilerle bezeli Dr. Feridun Kunak Show Pazartesi-Perşembe 09:20’de Kanal 7’de… 

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet