Dr. Feridun Kunak Show - 21 Kasım 2018

Alternatif tıbbı modern tedavi yöntemleriyle harmanlayıp hastalarının dertlerine çözüm üreten Dr. Feridun Kunak Show’da bu bölüm bağırsakların sağlığı için faydalı bilgiler ekrana taşındı.

Programda “Parazit nedir? Tenya nedir? Parazit belirtileri nelerdir? Bağırsak parazitlerinden nasıl kurtulunur? Parazitler nasıl dökülür? Parazit tedavisi nasıl olur? Bağırsak sağlığı için nelere dikkat edilmeli?” soruları cevaplandı.

Bağırsak parazitleri çoğunlukla gözle görülemeyen yumurtaların ağızdan alınarak, gözle görülen kurtçuklara dönüşmesi durumudur. Oldukça rahatsız edici bir durum olan bağırsak parazitleri için Dr. Feridun Kunak, içerisinde kuru dut, portakal kabuğu, limon, elma kabuğu, kekik ve kabak çekirdeği olan parazit oluşumunu engelleyen doğal sirke tarifini izleyiciyle paylaştı. Kunak, karışımın günde bir fincan içilmesi gerektiğini söyledi.

Kunak, içerisinde karanfil, kekik ve zeytinyağı olan parazitlerden korunmak için kür tarifi verdi. Kunak, karışımı on beş gün bekletip süzdükten sonra günde bir çorba kaşığı içilmesini önerdi.

Programda ayrıca, içerisinde incir ve kabak çekirdeği olan bağırsakları çalıştıran, parazitlerden kurtulmayı sağlayan kür tarifini de izleyiciye aktaran Kunak, karışımı on beş dakika kaynattıktan sonra süzüp içilmesini tavsiye etti.

Sağlıktan güzelliğe hayat kurtaran pratik bilgilerle bezeli Dr. Feridun Kunak Show Pazartesi-Perşembe 09:20’de Kanal 7’de… 

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet