Dr. Feridun Kunak Show - 19 Kasım 2018

Modern tıbbın alternatif tedavi yöntemleriyle harmanladığı Dr. Feridun Kunak Show’da bu bölüm kalp sağlığına dair bilinmesi gerekenler anlatıldı.

Programda “Kalbin görevleri nelerdir? Kalp krizi nedir? Kalp krizi neden olur? Kalp krizinin belirtileri nelerdir? Kalp krizi geçiren birisine ilk müdahale nasıl olmalıdır? Aort damarı nedir ve nasıl yırtılır?” soruları cevaplandı.

Feridun Kunak, sol kola vuran ağrının, sırta vuran ağrının, halsizliğin ve soğuk terlemenin kalp krizinin belirtileri olabileceğini açıkladı.

Kunak, içerisinde sarımsak, hibiskus, nohut ve mercimek olan kalp damarlarını açan sirke yapımını ekrana getirdi. Kunak, sirkeyi bir ay beklettikten sonra süzüp her gün bir fincan içilmesini önerdi.

Yüz bakımı ve güzelliği kadınlar için çok önemlidir. Yüz bakımında ise kirpiklerin ayrı bir yeri vardır. Çoğu kadının istediği uzun ve gür kirpikler artık hayal değil. Serap Kunak kirpik güçlendiren ve uzatan doğal kür tarifi verdi. İçerisinde kakao yağı, hint yağı, buğday özü yağı, badem yağı ve çay demi olan kirpik uzatan doğal yağ tarifini aktaran Kunak, karışımın yatmadan önce kirpiklere uygulanmasını tavsiye etti.

Programda ayrıca Kunak, doğal kaş boyası yapımını izleyiciyle paylaştı. Kunak, karanfilin tomurcuk tarafını yakıp soğuduktan sonra kaşın boyanabileceğini belirtti.

Sağlıktan güzelliğe hayat kurtaran pratik bilgilerle bezeli Dr. Feridun Kunak Show Pazartesi-Perşembe 09:20’de Kanal 7’de… 

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet