Dr. Feridun Kunak Show - 13 Kasım 2018

Sağlıktan güzelliğe, sanattan spora birçok alanda farklı konunun ele alındığı Dr. Feridun Kunak Show izleyicisini bilgilendirmeye devam ediyor.

Programda “Kolesterol nedir? Kolesterolün belirtileri nelerdir? Kolesterol kaç çeşittir? Kolesterolle başa çıkmanın yolları nelerdir? Kolesterolün fazlası neden zararlıdır? Kolesterol nasıl düşürülür?” soruları yanıtlandı.

Programda bu bölüm kolesterol hakkında bilinmesi gerekenler ekrana taşındı.

Vücudumuz için önemli bir madde olan kolesterol, fazla olması halinde bazı hastalıklara sebep olabilir. Bunun İçin Feridun Kunak, kolesterolü düşüren çok özel kür tarifini izleyiciyle paylaştı. İçerisinde zeytinyağı, zeytin çekirdeği ve zeytin yaprağı olan kolesterolü düşüren kürün tarifini aktaran Kunak, karışımı on beş gün beklettikten sonra süzüp içilmesini tavsiye etti.

Feridun Kunak, içerisinde greyfurt, zeytin yaprağı, yeşil zeytin ve zeytin çekirdeği tozu olan kolesterole iyi gelen doğal sirke yapımını ekrana getirdi. Kunak, sirkenin kolesterol yüksekse her yemek arasında bir fincan kadar içilmesi gerektiğini söyledi.

Programda ayrıca Kunak, içerisinde ısırgan, biberiye, zeytin yaprağı, karabaş otu, yeşil çay ve limon kabuğu olan kolesterol düşüren doğal kür tarifini de izleyiciye aktardı.

Sağlıktan güzelliğe hayat kurtaran pratik bilgilerle bezeli Dr. Feridun Kunak Show Pazartesi-Perşembe 09:20’de Kanal 7’de… 

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet