Dr. Feridun Kunak Show - 7 Kasım 2018

Alternatif tıbbı modern tedavi yöntemleriyle harmanlayıp hastalarının dertlerine çözüm üreten Dr. Feridun Kunak Show’da bu bölüm kemik erimesiyle ilgili merak edilenler ekrana taşındı.

Programda “Kemik erimesi nedir? Kemik erimesi neden olur? Kemik erimesi nasıl anlaşılır? Kemik erimesi nasıl engellenir? Kemik erimesi nasıl tedavi edilir? Kemik erimesinin tedavi yöntemleri nelerdir? Kemik erimesini engellemenin doğal formülü nedir? Kimler kemik erimesi tehdidi altındadır?” soruları yanıtlandı.

Feridun Kunak, D vitamininin iyi olması için mutlaka süt, yoğurt, peynir, tereyağı, et ve koyu yeşil yapraklı sebzelerin tüketilmesi gerektiğini açıkladı.

Kemik erimesi, başta yaşın ilerlemesi olmak üzere çeşitli nedenlerden dolayı ortaya çıkan ve günlük hayatı olumsuz etkileyen bir hastalıktır. Feridun Kunak, kemik erimesine iyi gelen çok özel kür tarifi verdi. İçerisinde yumurta kabuğu, limon suyu ve portakal kabuğu rendesi olan kemik erimesine çok iyi gelen doğal kalsiyum karışımı yapımını izleyiciyle paylaşan Kunak, karışımı bir hafta beklettikten sonra süzüp sabah ve akşam bir çorba kaşığı yenmesini tavsiye etti.

Programda ayrıca Kunak, içerisinde süt, kefir ve bal olan kemik erimesini engelleyen doğal kefir yapımını ekrana getirdi. Hazırladığı kefiri fırının içerisine koyan Kunak, beş saat beklettikten sonra hazır hale geleceğini belirtti.

Sağlıktan güzelliğe hayat kurtaran pratik bilgilerle bezeli Dr. Feridun Kunak Show Pazartesi-Perşembe 09:20’de Kanal 7’de… 

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet