Dr. Feridun Kunak Show - 6 Kasım 2018

Sağlıktan güzelliğe, sanattan spora birçok alanda farklı konunun ele alındığı Dr. Feridun Kunak Show izleyicisini bilgilendirmeye devam ediyor.

Programda “Fazla kilolardan nasıl kurtulunur? İstenmeyen kilolardan kurtulmanın yolları nelerdir? Sağlıklı zayıflama yöntemleri nelerdir? Bölgesel zayıflama nedir? Bölgesel zayıflamanın formülleri nelerdir? Göbek nasıl eritilir? Basenlerden nasıl kurtulunur?” soruları cevaplandı.

Programda bu bölüm sağlıklı kilo verme ile ilgili bilinmesi gerekenler aktarıldı.

Kilo vermek kadar bölgesel zayıflama da birçok kişi tarafından merak edilen bir konu. Feridun Kunak, bölgesel zayıflamaya yardımcı olacak hem doğal hem de etkili kür yapımını ekrana getirdi. İçerisinde zeytinyağı, portakal kabuğu, zencefil ve pul biber olan istenmeyen bölgedeki yağları eritmeye yarayan çok özel yağ yapımını izleyiciyle paylaşan Kunak, karışımı günde bir saat güneşte bekletip on beş gün sonra süzüp istenilen bölgeye sürülmesini tavsiye etti.

Kunak, içerisinde ananas, limon, ve tuz olan zayıflamaya ve alerjiye iyi gelen doğal sirke yapımını da izleyiciye aktardı.

Programda ayrıca Kunak, iyi kahve yapmanın püf noktalarını izleyiciye aktardı. Kunak, iyi bir kahve yapmak için kahvenin bir kişilik cezvelerde yapılması gerektiğini, cezveye suyu koyup içerisine bir tatlı kaşığı kahve koyup ocakta kısık ateşte yavaşça pişirilmesini ve kahve dibe çöktüğü zaman hazır hale geleceğini belirtti.

Sağlıktan güzelliğe hayat kurtaran pratik bilgilerle bezeli Dr. Feridun Kunak Show Pazartesi-Perşembe 09:20’de Kanal 7’de… 

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet