Necmettin Nursaçan'la Sohbetler - 3 Kasım 2018

Emekli Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan’ın yorumları, başarılı sunucu Muhsin Bay’ın sunumuyla ekrana gelen Nursaçan’la Sohbetler’de; İslamiyet’e dair merak edilenler, Müslümanlar için önemli olan değerler ve müminlerin günlük hayatta dikkat etmesi gereken hususlar Kur’an-ı Kerim rehberliğinde ele alındı.

Necmettin Nursaçan, “Ölen kişi için Kur’an-ı Kerim okumanın faydası var mıdır? Nelerde acele etmek gerekir? Kısmet açmak için ne yapmak gerekir?” sorularını canlı yayında cevapladı.

Nursaçan, izleyicilerden gelen sorulara Kur’an-ı Kerim ışığında yanıt verdi. “Ahirete intikal etmiş insanlar için Kur’an-ı Kerim okumanın bir faydası olur mu? sorusuna Necmettin Nursaçan, Allah’ın kelamının hem diriye hem de ölüye faydası olduğunu belirtti.

Başka bir izleyiciden gelen “Nelerde acele etmek gerekir? sorusuna ise Nursaçan, vakti gelen namazda, hazırlanan cenazede, dengi bulunan kızda, günahtan tövbede ve hayırda acele edilmesi gerektiğini söyleyerek izleyicilerin akıllarına takılan soruları cevapladı.

‘Nursaçan’la Sohbetler’ Muhsin Bay’ın sunumu, Necmettin Nursaçan’ın sohbetleriyle her Cumartesi 09:50’de Kanal 7’de…

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet