Dr. Feridun Kunak Show - 1 Kasım 2018

Alternatif tıbbı bilimle harmanlayan Dr. Feridun Kunak Show izleyicisinin sağlığını yakından takip ediyor.

Programda “Bel ağrısı neden olur? Bel ağrısı nasıl geçer? Bel ağrısı nasıl tedavi edilir? Bel fıtığı nedir? Bel fıtığı neden olur? Bel fıtığı nasıl anlaşılır? Bel ağrısı fıtık belirtisi midir? Bel ağrısına ne iyi gelir?” soruları cevaplandı.

Programda bu bölüm bel ağrısı şikâyeti olanlar için çok önemli bilgiler ekrana taşındı.

Feridun Kunak, dünyada en çok tedavinin bel ile ilgili olduğunu, doktor dışında kimseye tedavi ettirilmemesi gerektiğini söyledi.

Günlük hayatta pek çok etmenin neden olduğu bel ağrısı, en sık rastlanan fiziksel şikayetlerden biridir. Feridun Kunak, belinde sıkıntı olanların ağrılarını azaltacak çok özel kür tariflerini izleyiciyle paylaştı. İçerisinde kepek, kil, ozon yağı, sirke, tuz ve maden suyu olan bel ağrılarına iyi gelen killi lapa yapımını ekrana getiren Kunak, lapayı yakmayacak kadar ısıtıp ardından belde ağrıyan yere yapıştırılmasını önerdi.

Kunak, içerisinde çam kozalağı, sirke ve tuz olan bel ağrıları için çok özel sirke tarifini izleyiciye aktardı. Kunak, sirkeyi bir ay bekletip süzdükten sonra bele sürülmesini tavsiye etti.

Programda ayrıca Kunak, içerisinde çörekotu ve zeytinyağı olan bel ağrılarını giderici doğal yağ tarifini verdi. Kunak, karışımı her gün bir saat güneşte bekletip ardından süzüp ağrıyan yere sürülmesini söyledi.

Sağlıktan güzelliğe hayat kurtaran pratik bilgilerle bezeli Dr. Feridun Kunak Show Pazartesi-Perşembe 09:20’de Kanal 7’de…

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet