Dr. Feridun Kunak Show - 30 Ekim 2018

Sağlıktan güzelliğe, sanattan spora birçok alanda farklı konunun ele alındığı Dr. Feridun Kunak Show izleyicisini bilgilendirmeye devam ediyor.

Programda “Kalp krizi nedir? Kalp krizi neden olur? Kalp krizi nasıl anlaşılır? Kalp Krizi nasıl önlenir? Kalp krizinden korunmak için alınabilecek önlemler nelerdir? Kalp spazmı nedir? Kalp spazmı ile kalp krizi arasındaki fark nedir?” soruları cevaplandı.

Programda bu bölüm kalp sağlığı hakkında bilinmesi gerekenler anlatıldı.

Feridun Kunak, mide ile kalbin komşu olduğunu, bazen mide gazlarının aynı kalp krizi gibi belirti verdiğini aktardı. Kunak, kalp krizine ilk dört saat içerisinde müdahale edildiği zaman kalpteki pıhtıyı eritebildiklerini, bunun için acil hastaneye gidilmesini önerdi.

Anjiyonun ayak damarından ya da koltuk altından ince bir kamerayla kalbe girip ilaç verdiklerini söyleyen Kunak, stent denilen bir alet takıldığını açıkladı.

Kunak, içerisinde armut, sirke ve tuz olan kalp sağlığına iyi gelen doğal sirke yapımını ekrana getirdi. Kunak, sirkeyi yirmi gün beklettikten sonra günde bir fincan içilmesini tavsiye etti.

Ardından içerisinde limon suyu, zeytin yaprağı, sarımsak olan kalp için özel karışım tarifini veren Kunak, karışımı on beş gün bekletip süzdükten sonra her akşam bir çorba kaşığı içilmesini önerdi.

Programda ayrıca Kunak, içerisinde zeytinyağı, ginkgo biloba, sarımsak, çörekotu ve biberiye olan kalp ve damar tıkanıklıkları için doğal kür tarifini aktardı. Kunak, karışımı on beş gün bekletip süzdükten sonra içilmesi gerektiğini söyledi.

Sağlıktan güzelliğe hayat kurtaran pratik bilgilerle bezeli Dr. Feridun Kunak Show Pazartesi-Perşembe 09:20’de Kanal 7’de… 

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet