Dr. Feridun Kunak Show - 29 Ekim 2018

Alternatif tedavi yöntemlerini modern tıpla harmanlayan Dr. Feridun Kunak Show izleyicisini bilgilendirmeye devam ediyor.

Programda “Ev kazalarına karşı alınabilecek önlemler nelerdir? En çok görülen ev kazaları nelerdir? Boğulma esnasında ne yapılmalı? Yanık nasıl geçer? Yanık için ne yapılması gerekir?” soruları yanıtlandı.

Programda bu bölüm günlük hayatta sıklıkla karşılaşılan ev kazaları için alınabilecek önlemler izleyiciye aktarıldı.

Feridun Kunak, boğulma esnasında uygulanabilecek ilkyardım uygulamasını canlı yayında gösterdi. Kunak, bir eli yumruk yapıp diğer el ile diyaframın üst bölgesine bastırıp boğulmanın engellenebileceğini açıkladı.

Kunak, evde iyi çay demlemenin püf noktalarını aktardı. En iyi çayın porselen demlikte olduğunu söyleyen Kunak, demliğe önce kaynar suyu, ardından içerisine çayı koyup dibine süzüldükten sonra hazır hale geleceğini belirtti.

Programda ayrıca Kunak, günlük hayatta çoğu kişinin başına gelen yanıklarla ilgili bilinmesi gerekenleri izleyicilere aktardı. Yanıklara iyi gelen yumurta yağı yapımını ekrana getiren Kunak, yumurta sarılarını ezip kavurduktan sonra çıkan yağın yanıklara sürülmesini tavsiye etti.

Serap Kunak ise mısır patlatmanın püf noktalarını aktardı. Kunak, içerisinde salça, zeytinyağı, kekik ve köri olan mısırı tencereye koyup üzerini yağlı kağıt ile kapatıp patlatılması gerektiğini söyledi.

Sağlıktan güzelliğe hayat kurtaran pratik bilgilerle bezeli Dr. Feridun Kunak Show Pazartesi-Perşembe 09:20’de Kanal 7’de… 

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet