Dr. Feridun Kunak Show - 25 Ekim 2018

Alternatif tıbbı bilimle harmanlayan Dr. Feridun Kunak Show izleyicisinin sağlığını yakından takip ediyor.

Programda “Karaciğer yağlanması nedir? Karaciğer yağlanması nasıl anlaşılır? Karaciğer yağlanması nasıl önlenir? Karaciğer yağlanmasına ne iyi gelir? Karaciğere iyi gelen yiyecekler nelerdir?” soruları cevaplandı.

Programda bu bölüm, karaciğer hastalığı hakkında bilinmesi gerekenler anlatıldı.

Feridun Kunak, karaciğerin vücudun laboratuvarı olduğunu, karaciğer olmazsa kişinin yaşayamayacağını, karaciğer yağlanmasının belirtilerinin ise avucun içerisinde kızarma, yüzde kılcal damarların çıkması gibi sebepler olabileceğini belirtti.

Kunak, içerisinde hünnap ve bal olan karaciğer yağlanmasına iyi gelen sirke yapımını ekrana getirdi. Kunak sirkeyi yirmi gün beklettikten sonra süzüp içilmesini tavsiye etti.

Feridun Kunak, hem kolesterole hem şekere hem de karaciğerdeki toksinlerin atılmasına faydalı olan çok özel detoks tarifini izleyicilerle paylaştı. İçerisinde maydanoz, elma, limon ve maden suyu olan detoks tarifini veren Kunak, karışımın haftada bir içilmesini önerdi.

Ayrıca Kunak, içerisinde zencefil, zerdeçal, dut pekmezi ve bal olan karaciğere iyi gelen karışım tarifini de verdi. Kunak, karışımın sabah, öğlen ve akşam yemek aralarında bir tatlı kaşığı yenmesini önerdi.

Sağlıktan güzelliğe hayat kurtaran pratik bilgilerle bezeli Dr. Feridun Kunak Show Pazartesi-Perşembe 09:20’de Kanal 7’de… 

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet