Dr. Feridun Kunak Show - 24 Ekim 2018

Doğadaki bitkilerle hastalıklara farklı bir açıdan yaklaşan Dr. Feridun Kunak Show izleyicisini bilinçlendirmeye devam ediyor.

“Boyun ağrılarının sebepleri nelerdir? Boyun ağrısı nasıl geçer? Boyun ağrısı nasıl tedavi edilir? Boyun düzleşmesi nedir? Boyun fıtığı nedir?” soruları yanıtlandı.

Programda bu bölüm boyun ağrılarının tedavi yöntemleri hakkında izleyiciler bilgilendirildi.

Feridun Kunak, boyun ağrısında elde uyuşukluk, elin tutmaması gibi sebepler olabileceğini, boyundaki sinirlerin sıkıştığı zaman fıtık görülebileceğini aktardı.

Kunak, içerisinde selvi kozalağı ve zeytinyağı olan boyun ağrılarına iyi gelen doğal krem yapımını izleyicilerle paylaştı. Kunak, karışımı hafif ısıtıp boyun bölgesine sürülmesini tavsiye etti.

İçerisinde haşlanmış patates, biberiye ve kantaronlu ozon yağı olan boyun ağrıları için lapa tarifini izleyicilere aktaran Kunak, lapanın ağrıyan bölgede bekletilmesini önerdi.

Ayrıca Kunak, içerisinde vazelin, karabiber yağı, kantaron yağı ve çörek otu yağı olan boyun ağrısı için krem yapımını da ekrana getirdi.

Programda ayrıca boyun ağrıları için çok özel egzersizler canlı yayında uygulamalı olarak gösterildi.

Sağlıktan güzelliğe hayat kurtaran pratik bilgilerle bezeli Dr. Feridun Kunak Show Pazartesi-Perşembe 09:20’de Kanal 7’de

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet