Dr. Feridun Kunak Show - 17 Ekim 2018

Alternatif tıbbı bilimle harmanlayan Dr. Feridun Kunak Show izleyicisinin sağlığını yakından takip ediyor.

Programda “Fazla kilolardan kurtulmak için ne yapmak gerekir? Yağları eriten kür var mı? Kilo nasıl verilir? Sağlıklı kilo nasıl verilir? Bölgesel zayıflama için ne yapmak gerekir?” soruları yanıtlandı.

Programda bu bölüm fazla kilolardan kurtulmayı sağlayan doğal yöntemler izleyiciye aktarıldı.

Feridun Kunak, içerisinde zeytinyağı, portakal kabuğu, kırmızı acı biber ve zencefil olan bölgesel inceltici yağ tarifini verdi. Kunak, karışımı on beş gün beklettikten sonra sürülmesini tavsiye etti.

Kunak, içerisinde portakal, elma, yeşil kahve tozu, yeşil çay ve kaya tuzu olan zayıflamaya yardımcı doğal sirke tarifini izleyicilerle paylaştı. Sirkenin üzerinde yeşil küf olursa onun alınması gerektiğini söyleyen Kunak, yirmi gün beklettikten sonra süzüp içilmesini önerdi.

Kunak, hafif çimlenen nohutları kurutarak kavanoza koyup her yemekten önce en az on tane yenmesini, üzerine bir bardak maden suyu içilmesini, bunun iştahı kapattığını ve zayıflamaya yardımcı olduğunu söyledi.

Programda ayrıca Kunak, fazla kilolardan kurtulmayı sağlayan zayıflama hipnozunu canlı yayında uygulamalı olarak gösterdi.

Sağlıktan güzelliğe hayat kurtaran pratik bilgilerle bezeli Dr. Feridun Kunak Show Pazartesi-Perşembe 09:20’de Kanal 7’de… 

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet