Dr. Feridun Kunak Show - 9 Ekim 2018

Sağlıktan güzelliğe, sanattan spora birçok alanda farklı konunun ele alındığı Dr. Feridun Kunak Show izleyicisini bilgilendirmeye devam ediyor.

Programda bu bölüm unutkanlıkla kendini gösteren ve ciddi sorunlara yol açan Alzheimer hakkında bilinmesi gerekenler anlatıldı.

”Alzheimer nedir? Alzheimer neden olur? Alzherimer’ın belirtileri nelerdir? Alzheimer olmamak için alınabilecek önlemler nelerdir? Alzheimer nasıl anlaşılır? Alzheimer’ı önlemenin yolu var mıdır?” soruları cevaplandı.

Dr. Feridun Kunak, ailede Alzheimer varsa dikkat edilmesi gerektiğini, bunun genetik olabileceğini ayrıca su içilmediği zaman önce beyinde sıkıntı meydana gelebileceğini, bunun için bol su içilmesini tavsiye etti.

Feridun Kunak, içerisinde ceviz, antep fıstığı, badem, yer fıstığı, fındık, ay çekirdeği içi, üzüm çekirdeği tozu, ve hindistancevizi tozu olan Alzheimer’ı önleyen doğal kür tarifini aktardı. Kunak, karışımı bal veya pekmezle karıştırıp yenmesini tavsiye etti.

Kunak, içerisinde sarımsak ve limon olan Alzheimer önleyici mucizevi bir karışım tarifini izleyicilerle paylaştı. Kunak, karışımı on beş gün bekletip süzdükten sonra her akşam bir çorba kaşığı içilmesini önerdi.

Programda ayrıca Kunak, içerisinde hurma, havuç, ginkgo bloba, sirke ve kaya tuzu olan Alzheimer’ı önleyen çok özel sirke yapımını da izleyicilere aktardı.

Sağlıktan güzelliğe hayat kurtaran pratik bilgilerle bezeli Dr. Feridun Kunak Show Pazartesi-Perşembe 09:20’de Kanal 7’de… 

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet