İskele Sancak Özel - İskele Sancak - Cumhurbaşkanı Erdoğan - 16 Haziran 2018

Kanal 7 ve Ülke TV ortak yayınıyla ekrana gelen İskele Sancak Özel programı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı ağırladı. Erdoğan, yaklaşan seçimlerden önce ülkedeki seçim havasını ve seçim çalışmalarını İskele Sancak Özel’de dile getirdi.

 Kanal 7 Ankara Temsilcisi Mehmet Acet, Ülke TV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Öztürk ve Turgay Güler’in moderatörlüğünde ekrana gelen İskele Sancak Özel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı konuk etti. Erdoğan, 24 Haziran seçimlerinden önce seçim hazırlıklarını, iktidarda olduğu süreçteki icraatları, Türkiye’nin dünü ve bugününü İskele Sancak Özel’de anlattı. Muhalefet partilerinin cumhurbaşkanı adaylarının seçim vaatlerini yorumlayan Erdoğan, bu seçimlerle birlikte yürürlüğe girecek olan başkanlık sisteminde yapmayı hedeflediği atılımları canlı yayında açıkladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ‘Erken seçim kararı neden alındı? AK Parti iktidarında Türkiye nasıl bir yere geldi? On altı yılda terörden bilime, sağlıktan sanata kat edilen yol göz ardı mı ediliyor? Muharrem İnce ve Meral Akşener’in seçim vaatleri hangi mesajları içeriyor? Yapılan anketlerde adayların oy dağılımı nasıl?’ sorularını canlı yayında yanıtladı.

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet