Filmler - Kanal 7 TV Filmi - Annemin Gelini

19.12.2013 11:19

Ünlü oyuncu Fatma Karanfil'in başrolünü oynadığı, annesinin son arzusunu yerine getirmek için gelin bulmaya çalışan bir delikanlının öyküsünün anlatıldığı 'Annemin Gelini' adlı Kanal 7 TV filmi, HD kalitede İzle7'de...

Eşref Bey ve Sultan Hanım İzmir'de bir çiftlik evinde yaşamaktadırlar. Sultan Hanım amansız hastalığı nedeniyle hayatının son anlarını yaşamaktadır. Sultan Hanım'ın ölmeden önceki son isteği ise oğlu Yusuf'un evlendiğini görmektir. Fakat Yusuf'un evlilikle ilgili bir hazırlığı olmadığı gibi, annesine gelini diye göstereceği ciddiyette bir kız arkadaşı da yoktur.


Yönetmen: Nazif Tunç, Senaryo: Hanefi Söztutan Nazif Tunç, G.Yönetmeni: Mehmet Demirhan, Müzik: Gündoğar, Oyuncular: Hakan Akçin,  Fatma Karanfil, Sena Sabah, Ertaç Ünsal, Esin Yiğit, Şebnem Tuncel,  Yakup Konca, Hülya Erdem, Gülay Deniz, Yusuf Yıldırım, Yapım: Kanal 7/ 2006

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Helallik - Kanal 7 TV Filmi

Kanal 7 televizyon filmi kuşağında gizem dolu yolculuğu anlatan etkileyici bir yapım… Hayat şartları yüzünden ölüm döşeğindeki annesini ihmal eden bir oğulun annesine doğru yaptığı zorlu ve şaşırtıcı yolculuk; Helallik. 

İşinde yükselmek hırsıyla yanıp tutuşan Ferhat’ı çalıştığı şirketin patronu bir ihaleyi alması için Ankara’ya gönderecektir. Patronunun Ferhat’ın bu ihaleyi de koparacağına güveni tamdır. Ankara’ya yola çıkmak üzere hazırlıklarını tamamlayan Ferhat’a o sabah kız kardeşinden bir telefon gelir. Kasabadaki annesi ölüm döşeğindedir ve ölmeden Ferhat’ın yüzünü görmek, helalleşmek istemektedir. Ferhat’ın ise tek düşüncesi ihaleyi kazanıp patronunun vaat ettiği müdürlük payesini almaktır. Karısının ve kızının ısrarı ve Kasaba’dan gelen telefonlara rağmen ihaleye katılmak üzere Ankara’ya doğru yola çıkar.

Başında Kur’an- Kerim okunmaya başlanan Ferhat’ın annesinin nefesleri ise artık sayılıdır. Son arzusu oğlu Ferhat’a sarılmak, kucaklamak, koklamak ve her şeyden önemlisi yüz yüze bakarak helalleşmek olan kadın sürekli oğlu Ferhat’ın gelip gelmediğini sormakta, “Benim oğlum gelecek, annesiyle helalleşecek” diye sayıklamaktadır. 

Ferhat ise ihale yolundadır. Gelgelelim son nefesini vermekte olan bir annenin helalliğini istemekten çok Ankara’daki ihaleyi düşünen Ferhat’ı birtakım sürprizler beklemektedir. 

Yönetmen: Nazif Tunç, Senaryo: Mehmet Uyar, Oyuncular: Arif Nazım, Nurhan Demirhan, Mimoza Eleizi, Harika Özovalı, Serrasu Örer, Alper Banko, İbrahim Özen, Dilek Genç, Atilla Canik, Yıldız Doğan, Yusuf Can Güngör, Kazım Yamaner, Bahri Saraç, Müzik:  Gündoğar, G. Yönetmeni: Mehmet Demirhan, Kurgu: Necdet Tok, Yapım : Halk Film/ 80 dakika/2007

Helallik - Kanal 7 TV Filmi
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet