Ömer Döngeloğlu İle Sahur Vakti - 28 Mayıs 2018

On bir ayın sultanı Ramazan ayının sevinci Kanal 7 ekranlarında yaşanıyor. Kanal 7’nin sevilen ismi Ömer Döngeloğlu’nun sunumuyla Sahur Vakti Ramazan’ın coşkusunu Başakşehir Sular Vadisi’nden ekranlara taşıyacak.

Bir Ramazan klasiği haline gelen Sahur Vakti bu yıl da izleyicilerini sahurda yalnız bırakmıyor. Ramazan ayının vazgeçilmez programı Ömer Döngeloğlu ile Sahur Vakti Başakşehir Sular Vadisi’nden canlı yayınla sahur sofralarını şenlendirecek. Oruç tutmaya hazırlananların manevi güç bulduğu Sahur Vakti, merak edilen sorulara Kur’an-ı Kerim ve hadisler ışığında yanıt arayıp, İslamiyet’in önemli olaylarını izleyiciye aktaracak. Ömer Döngeloğlu, Allah’ın insanlara bahşettiği bu mübarek ayın faziletlerini Sahur Vakti’nde anlatacak. İslamiyet’in doğuşundan yayılışına yaşananların ele alınacağı Sahur Vakti, dini doğru yaşamak için özen gösterilmesi gereken hususlara yer verecek.

Müslümanların bolluk ve bereketle taçlandırıldığı bu mübarek ayın faziletleri, izleyicilerin akıllarına takılan sorular, bu mübarek ayda sunulan fırsatları değerlendirmek için yapılması gerekenler Sahur Vakti’nde ekrana getirilecek.

Sahur Vakti’nin ilk konuğu kendine has üslubuyla dikkatleri üzerine çeken Cevat Akşit oldu. Akşit Ramazan ayına özel sohbetiyle Sahur Vakti’ndeki yerini aldı.

Ömer Döngeloğlu’nun sunumuyla Başakşehir Sular Vadisi’nden izleyicisiyle buluşacak olan Sahur Vakti Ramazan boyunca her gece 01:45’te canlı yayınla Kanal 7’de… 

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet