Dr. Feridun Kunak Show - 8 Mayıs 2018

Günlük yaşamda karşılaşılan problemlere pratik çözümler bulan Dr. Feridun Kunak Show izleyicilerini bilgilendirmeye devam ediyor. Kanal 7 ekranlarının ilgiyle izlenen sağlık programı Dr. Feridun Kunak Show’da bu bölüm, diz ağrıları hakkında konuşuldu.

Dr. Feridun Kunak, programa vücudun gıdası sabah sporu ve egzersizleri ile başladı. Programda, “Diz ağrılarının sebepleri nelerdir? Diz ağrıları için neler yapılmalıdır? PRP nedir? Menisküs nedir? Her diz ağrısı menisküs belirtisi olabilir mi? Menisküs olmamak için nelere dikkat edilmesi gerekir? U ve X bacak nedir? U ve X bacak nasıl tedavi edilmelidir? U ve X bacak olmamak için neler yapılması gerekir?” soruları yanıtlandı.

Dr. Feridun Kunak, sağ ve sol dizde ikişer tane menisküs olduğunu, menisküslerde yırtılma ve bozulma gibi sıkıntıların olabileceğini belirtti. Menisküsler olmasaydı kemiğin kemiği kıracağını belirten Kunak, menisküsün kemiklerin arasını koruduğunu söyleyerek izleyiciyi bilgilendirdi.

Alternatif tedavi yöntemleriyle modern tıbbı harmanlayan Dr. Feridun Kunak, içerisinde kayısı, susam yağı, nane yağı ve kantaronlu ozon yağı olan diz ağrılarına iyi gelen kayısı lapası tarifini izleyiciyle paylaştı. Kunak, karışımı ağrıyan yere yapıştırıp en az üç saat bekletilmesini tavsiye etti.

Feridun Kunak, içerisinde papatya yağı, ozon yağı, vazelin, kafur ve sirke olan diz ağrıları için krem tarifini izleyiciye aktardı. Kunak, kremin ağrıyan her yere sürülebileceğini belirtti.

Hayatı kolaylaştıran program ‘’Dr. Feridun Kunak Show’’ Pazartesi’den Perşembe’ye 09:30’da Kanal 7’de…

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet