Dünyayı Geziyorum - Batum-2 | 6 Mayıs 2018

Dünyada gezilmeye ve görülmeye değer ne varsa Dünyayı Geziyorum’da ekrana geliyor. Özlem Tunca bu bölüm yeşilin her tonunu bünyesinde barındıran Gürcistan Batum’daki keşfine kaldığı yerden devam etti.

Dünyanın farklı köşelerinden farklı yaşam tarzlarını ekrana getiren Dünyayı Geziyorum bu bölüm muhteşem doğasıyla ve tarihe ışık tutan eserleriyle Gürcistan Batum’dan evlere konuk oldu. Özlem Tunca ilk olarak Balina Gözü Meydanı’na gitti. Adını merkezindeki heykelden alan bu meydanda gezen Özlem Tunca yeşillikler arasında yer alan tarihi eserlerin öykülerini Dünyayı Geziyorum’da anlattı. Gürcistan’ın tatil için en çok tercih edilen şehri olan Batum’da sahil şeritlerini gezen Özlem Tunca Türkiye’de hırçınlığıyla bilinen Karadeniz’in durgun sularını görünce hayret etti. Dünyayı Geziyorum ekibi daha sonra rotasını yemyeşil dağların arasında yer alan tarihi bir köye çevirdi. Yol boyu ilkbaharın tüm güzelliklerini sergileyen doğanın tadını çıkaran Özlem Tunca şelale sesiyle huzur buldu.

Özlem Tunca ormanların içerisinden gezerek Türkiye’ye sınırı olan bir köye gitti. Misafirperver köy halkının karşıladığı Dünyayı Geziyorum ekibi sımsıcak sohbetlerle kendilerini evlerinde gibi hissetti. Gürcü lezzetleriyle bezeli olan sofrayı gören Özlem Tunca gözlerine inanamadı.

Özlem Tunca’nın sunumuyla Dünyayı Geziyorum her Pazar 15:15’te Kanal 7’de…
YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet