Dr. Feridun Kunak Show - 3 Mayıs 2018

Sağlıklı yaşama dair ipuçları veren, hayatın her alanında karşılaşılan sorunlara alternatif çözümler üreten Dr. Feridun Kunak Show izleyicilere rehberlik etmeye devam ediyor. Kanal 7 ekranlarının sevilen programı Dr. Feridun Kunak Show’da bu bölüm, idrar yolu enfeksiyonları konuşuldu.

İzleyicileri sabah sporu ile enerjik bir güne hazırlayan Dr. Feridun Kunak Show hayatın her yönünü ele alarak izleyicisinin yaşam kalitesini arttırmaya devam ediyor. Programda, “İdrar yolu enfeksiyonları neden olur? İdrar yolu enfeksiyonları neden kadınlarda daha sık görülür? İdrar yolu enfeksiyonu belirtileri nelerdir? İdrar yolu enfeksiyonlarından kurtulmak için neler yapılması gerekir? İdrar kaçırma neden olur?” soruları yanıtlandı.

Kendisine özgü tedavi yöntemleriyle sağlıklı bilgileri izleyiciye aktaran Dr. Feridun Kunak, içerisinde maydanoz, mısır püskülü, kiraz sapı ve limon olan idrar yolu enfeksiyonu için doğal çay tarifini izleyiciyle paylaştı. Kunak, karışımı on beş dakika kaynatıp on beş dakika demledikten sonra süzüp içilmesini tavsiye etti.

Feridun Kunak, içerisinde günlük sakızı ve yoğurt olan idrar kaçırmaya iyi gelen kür tarifini izleyiciye aktardı. Ayrıca Kunak, kolesterole, şekere ve kansere iyi gelen kiraz sirkesi tarifini de verdi. Kunak sirkeyi yirmi gün beklettikten sonra süzülmesini söyledi.

Programda ayrıca, idrar kaçırma sorununa çözüm olacak egzersizler canlı yayında uygulamalı olarak gösterildi.

Hayatı kolaylaştıran program ‘’Dr. Feridun Kunak Show’’ Pazartesi’den Perşembe’ye 09:30’da Kanal 7’de…

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet